Alkatrészek pótlásra

Amit nem tartunk készleten és rendelni sem lehet: általunk nem forgalmazott gyártók profiljaihoz,termékeihez bármilyen alkatrész és vasalat.

KIZÁRÓLAG  Iglo profilhoz tartunk kiegészítőket, a GEALAN termékekhez rendelni lehet.

Minden termék életében eljön az az időtartam, amikor javításra szorulnak. A természetes elhasználódás mellett számos környezeti hatás befolyásolja, hogy mikor válik szükségessé bizonyos alkatrészek pótlásra.

Milyen pótalkatrészekre kell gondolni elsősorban? Milyen árnyékolástechnikai eszközökhöz lehet a legkönnyebben pótalkatrészeket beszerezni?

Meghibásodott redőnyével nem tud mit kezdeni? Ha nem akarja feleslegesen lecserélni, bizonyos pótalkatrészek segítségével a maximumot hozhatja ki meghibásodott redőnyéből.

Szúnyoghálójához hiányzik még valami?

Ahhoz, hogy zavartalanul élvezhesse a pihenést nyáron és télen egyaránt. Ne hagyja, hogy az idegesítő vérszívók megzavarják nyugalmát.

Milyen alkatrészek találhatóak meg nálunk ?

  • Redőnyhöz: gurtni, automata görgő, lefutó végzáró

Rendelésre: redőny műanyag-fém lamella, levezősínek műanyag-fém, lécbevezető,redőnygörgő különböző stb.

  • Szúnyoghálóhoz: mobil hálóhoz madzag, oldalhúzóshoz fogantyú

Rendelésre: hálóakasztó, madzag végét lezáró műanyag, szúnyogháló stb.

  • Műanyag ablakokhoz: fém magos-műanyag kilincs, Iglo profilhoz vízrés takaró, szárnyrásegítő, furattakaró sima+lépcsős, fém beépítőfül

Rendelésre: Iglo vagy Gealan termékekhez: erkélyajtó behuzó, vasalattakaró, toktoldóelem, sorolóelem, párkányok külső-belső+végzáró stb.

De bármilyen alkatrészre is van szüksége, előtte telefonáljon, mert átmeneti készlethiány bármikor előfordulhat.

Mit tegyek,ha más gyártó által,más profilból készült műanyag ablakaim vannak és elhasználódott vagy eltört bármely alkatrésze ???

A műanyag nyílászárókat,hogy meg lehessen különböztetni, ahhoz tudni kell vagy a gyártó vagy a műanyag ablakprofil nevét. Miért ? Mert bizonyos műanyag alkatrészek nem kompatibilisek,így senki nem fog tudni alkatrészt pótolni,ha nem tudja milyen gyártmányú a terméke!

A fém vasalatokkal könnyebb dolgunk van,mert ott kinyitjuk az ablakot és leolvassuk a vasalatgyártó nevét és sorozatszámát ami segít beazonosítani. Pl. ROTO vagy MACO stb. a gyártó neve és ezután szokott egy sorozatszám lenni.

Amint megvan a név és sorozatszám, rá kell keresni interneten,hogy ki foglalkozik ezeknek a vasalatoknak a forgalmazásával, vagy keres olyan céget akik erre szakosodtak és műanyag nyílászárókat javítanak. Sajnos sokszor előfordul napjainkban,hogy név nélküli vasalatok vannak a termékekben beszerelve, akkor viszont senki nem fog tudni alkatrészt pótolni,mert nem tudni milyen jár  a termékhez.