Kilincsek


Mindennapi életünkhöz észrevétlenül hozzátartozik a különféle nyílászárók állandó használata. Naponta többször is megérintünk különféle kilincseket, tartozzon az ajtóhoz vagy akár ablakhoz. A kilincsek évszázadok óta megkönnyíti az emberiség életét és nincs ez másként a huszonegyedik században sem.

Miért olyan fontos, hogy milyen fajta kilincseket alkalmazunk nyílászáróinkon?

A kilincsek hozzájárulnak különféle minőségű nyílászáróink külleméhez. Nem csupán ajtaink és ablakaink díszei lehetnek, hanem lakásunk, irodánk számára is előnyösen mutat egy igényesen megmunkált, színes kilincs. Nyílászáróink leggyakrabban használatba vett részei a kilincsek, éppen ezért nem mindegy milyen minőséget választunk.

Megbízható nyílászáróink mellé rendeljen tőlünk kilincseket is!

Választhat műanyag ablakkilincset fémmagos kivitelben, Hoppe eloxált kilincsek közül válogathat pezsgő és bronz színben egyaránt. A palettánkon megtalálható a kulcsos kilincs egyaránt.

Milyen nyílászárókhoz ajánljuk kilincseinket?

  • Bejárati ajtókhoz,
  • ablakokhoz,
  • erkélyajtókhoz.

Ezek lehetnek egy vagy kétszárnyas, bukó nyíló és egyéb kivitelezéssel. Kilincsek minden típushoz szükségesek, válasszon tőlünk és élvezze a megszokott minőséget. 

Nekünk számít Ügyfeleink elégedettsége; szaktudásunkkal és minőségi munkáinkkal képesek vagyunk hozzájárulni vevőkörünk igényeinek kielégítéséhez.