La pliss textil árnyékoló


Azoknak akik szeretik az egyedi megjelenést, újítást árnyékolók terén otthon illetve munkahelyükön, azoknak előszeretettel ajánljuk a La Pliss árnyékolót. Ennek a típusnak a felhelyezése szakember által gyorsan kivitelezhető minden ablaktípusra.

Kerülj el a koszt, ne legyen megfúrva ablaka ha nem muszáj. A La Pliss árnyékoló egyszerűen felragasztható konzolok segítségével. Nem szükséges kifúrni az ablakot a megfelelő árnyékolás eléréséhez. A textil harmonikaszerűen záródik össze, használata során bárhol megállítható.

Nem tartalmaz rugós szerkezetet, ezáltal hosszabb az élettartama.

Milyen anyagból készül a La Pliss árnyékoló ami ilyen különlegessé teszi?

Két féle 100% poliészter anyagból válogathatnak kedves ügyfeleink. Az egyik fajta La Pliss árnyékoló egy speciális fényzáró (Phanteon) a másik pedig fényáteresztő (Colosseo) anyagból készül. Mindenki könnyedén megtalálhatja a neki tetszőt, egy lakáson belül mind a két féle variáció bátran használható. Vízlepergető bevonatú felület, ezáltal könnyen tisztítható, kézzel mosható.

Mi a működési elve a La Pliss árnyékolónak? Mitől olyan különleges, hogy nem igényel komolyabb felszerelési munkálatokat?

Előfordulnak olyan esetek, amikor egy normál redőny vagy egyéb árnyékoló felszerelése szinte lehetetlen a környezeti adottságoknak köszönhetően. Előfordul olyan eset is, ahol nem lehetséges kívülre redőny felszerelése. Ekkor jön képbe a La Pliss árnyékoló, melyet egy konzol segítségével az üvegező gumikéder alá rögzíthetünk könnyedén.

Nem kell tartania attól, hogy a La Pliss árnyékoló nem tapad megfelelően, mivel a kiforrott technológiai fejlesztéseknek köszönhetően biztonságosan rögzíthető.

Érdemes tehát nálunk szétnéznie, hiszen minden helyzetre találunk megoldást! Mindemellett több szín közül választhatja ki a megfelelőt. Ideális termék nehezen hozzáférhető ablakokhoz, irodákba, intézményekbe vagy lakásokba.

Vegye kézbe az irányítást!