Nem szokványos méretet szeretne? Ízlése egyedi, kreativitása határtalan mégsem találja a megfelelőt? Nem szükséges aggodalmaskodnia, hiszen a CPL laminált beltéri ajtó személyre szabható, mind méretben, mind pedig küllemre. Olyan színt és modellt választhat, amilyet csak akar, számos dekorációs kiegészítővel ellátva. Hangsúlyozza egyediségét, személyiségét egyedileg gyártott CPL laminált beltéri ajtóval!

Milyen variációk tesznek egyedivé egy CPL laminált beltéri ajtót?

Nem csupán a 35 féle választható színnel teheti meghitté vagy éppen elegánssá a teret, hanem a több mint 64 féle üvegezés opcióval is. Az üveggel izgalmasabbá tehetünk egy szokványos színt, teret nyerhetünk, egy kisebb szobát látványosabbá varázsolhatjuk. Az üveg helyét sík fa betéttel is kitölthetjük, akkor egyedi formákat kapunk. És ha mindez nem volna elég számos intarzia és rozsdamentes fémcsík áll a rendelkezésünkre, hogy minden egyedi elképzelést valóra válthassunk.

Az egyedi gyártásnak és az utólag beépíthető toknak köszönhetően szinte bárhova beépíthetőek, legyen az egy régi esetleg egy vadonatúj ajtótok. A CPL laminált beltéri ajtó kiválóan alakítható, élei is variálhatóak karnisos illetve sarkos változatra is.

Milyen sajátosságokkal rendelkezik még a felsoroltakon kívül egy CPL laminált beltéri ajtó?

Az ajtó elengedhetetlen része a kilincs, több típus közül választhatnak. A CPL laminált beltéri ajtó esetében a zárakat tetszés szerint lehet variálni, a lakásban betöltendő helyük szerint. Ezek lehetnek:

  • WC- fordítós
  • klasszikus kulcsos illetve
  • cilinderbetétes változatok is.

Az ajtólap kitöltése lehet papír rácsbetét vagy könnyített MDF illetve könnyített faforgácslap. A CPL beltéri ajtók melamin-akryl bevonattal rendelkeznek, ami rendkívül tartóssá teszi ezeket az ajtókat. Lúgálló és karcálló felületüknek köszönhetően könnyen tisztán lehet tartani, csupán egy viasztartalmú bútorápoló szükséges hozzá. A beltéri ajtó pántok nem igényelnek olajozást.

Válogasson kedvére a kiegészítők között: választhat intarziát, szálirány változtatást, fémcsíkot, Pvc illetve fém szellőzőt, kilincseket, keményfa küszöböt, klímatechnológiai betétet.

A választható üvegek: screen, krizet, fehér ill. bronz csincsilla, fehér ill.bronz fatörzs (kura), flutes, matt flutes, master care, savmart, punto, orchidea, gothic, square, kilim, basak, biztonsági,edzett.

Ha felkeltette érdeklődését a CPL laminált beltéri ajtó, tervezze meg sajátját választható erezet iránnyal, száraz vagy nedves térbe. Ha kétajtós vagy aszimmetrikus, felülvilágítós, oldalvilágítós, toló változatot szeretne az sem akadály számunkra, hiszen ez a különleges és modern technológiával préselt ajtó minden háztartási körülménynek ellenáll, lehet ez akár egy párás fürdőszoba is.

KÉREM HASZNÁLJÁK  AZ AJTÓ TERVEZŐ PROGRAMOT