A stílusos elegancia jellemzi mindennapjait? Kedveli a meghitt pillanatokat, a komolyságot sugárzó megjelenést, a biztonságot nyújtó tömör fa látványát?

Akkor Önnek a Schumacher fenyőkazettás ajtókra van szüksége!

A lucfenyő és a borovi fenyő minden szegletében természetes hatással bír. Nem csupán egy lakás, hanem egy iroda ékes dísze lehet egy ilyen beltéri ajtó.

A hosszú folyosóra nyíló irodahelyiségek komoly személyek munkahelyéül is szolgálhatnak akiknek a Schumacher fenyőkazettás ajtók is tekintélyt kölcsönözhetnek egy fényes névtáblával ellátva.

Milyen formában rendelhetőek a Schumacher fenyőkazettás ajtók?

Méretre gyártott ajtóink közül választhat egyszárnyas, kétszárnyas vagy tolóajtós változatot is. A Schumacher fenyőkazettás ajtók elkészíthetőek félig vagy akár teljesen üvegezhető kivitelezéssel is. Az üvegrész is szabadon választható, különféle klasszikus és modern mintákkal tehető még különlegesebbé. Az  üvegezés elrendezését az Ön fantáziájára bízzuk, valósítsa meg álmait egyetlen telefonhívással!

Egyetlen színben rendelhetőek ezek a Schumacher fenyőkazettás ajtók? Esetleg van lehetőség több szín kiválasztására is?

Természetesen a Schumacher fenyőkazettás ajtók is több színben rendelhetőek.  A természetes hatást nem veszi el sem az üvegezés sem az ajtó árnyalata. Tíznél is több színből választhat, hogy megtalálja az ideális küllemet.

A Schumacher fenyőkazettás ajtók választhatóak natúr és felületkezelt formában is! Tervezze meg, adja le rendelését és gyönyörködjön a végeredményben!