A műanyag térhódítása kissé kiszorította a piacról a fa bejárati ajtókat. Ne feledjük azonban, hogy igazán bensőséges hangulatot a természetes fa anyaggal teremthetünk a leginkább.

Időtálló módon nem megy ki a divatból, a klasszikus faerezetet semmiféle fólia nem tudja ugyanúgy pótolni. A fa bejárati ajtók nem csupán az előszobában képzelhetők el, hanem a lakás bármely kültérrel kapcsolatban álló helyiségében.

Nem kell azonban lebecsülni ezt a fajta terméket, hiszen a fa nyílászárók piacának fejlődése révén a technológia lehetővé tette az ellenálló kültéri fa ajtókat is.

Hol ideális még fa bejárati ajtókat használni?

Számos munkahely számára teremthet nyugodt és barátságos környezetet. Mivel több színben is rendelhetőek, ezért szinte bárhol alkalmazhatóak, a helyiség színárnyalatát tökéletesen kiegészítve.

Milyen fa bejárati ajtókat gyártó céggel állunk kapcsolatban?

Az egyetlen vállalkozó, akinek munkájában 100%-ig megbízunk az a SCHUMACHER® márkanév alatt forgalmazó Tóth Norbert. Az általa gyártott fa bejárati ajtók minőségi megmunkálás után jutnak el hozzánk színvonalas árakon.

Milyen profil kategóriában lehet választani a fa bejárati ajtók közül?

Összesen három profil kategóriában lehetséges a választás:

  • az alap “T-68” termékek,
  • a “T-78” clímatrend
  • és a “T-90” clímatrend extra.

Milyen alapanyagokkal dolgoznak?

A fa bejárati ajtók gyártása során a következő alapanyagokat használják fel: hossztoldott, rétegragasztott borovi fenyő élfa, 68mm-es,78mm-es,90mm-es szerkezetvastagsággal. Külön megrendelésre a fa bejárati ajtó hossztoldás mentes, rétegragasztott borovi fenyő élfából, csomó és javításmentes is kérhető, ezért külön felárat számít fel a gyártó.

Milyen nyitásirányú ajtót kérhetünk ?

A fa bejárati ajtók lehetnek befelé illetve kifelé nyílóak. A befelé nyílóknál belülről, a kifelé nyílóknál kívülről határozzuk meg a nyitásirányát. Mindig az ajtó zsanérja adja a nyitásirány helyzetét.

Milyen kiegészítőket választhatunk ?

MABISZ minősített zár, második biztonsági zár, optikai kitekintő ,alumínium küszöb, felülvilágító, oldalvilágító.

Bízzon a hagyományos fa alapanyagban és tervezze meg saját fa bejárati ajtóit!