Sok ember vágyik erkélyre ahová nyugodtan elvonulhat elmélkedni vagy éppen a táj szépségeiben gyönyörködni.

Egy kellemes éjszakai alvást is tönkretehet egy nem megfelelően funkcionáló nyílászáró.

Válasszon műanyag erkélyajtót, hogy még idejében elkerülhesse a kellemetlenségeket!

Léteznek olyan speciális toló-bukó és emelő-toló erkélyajtók is, melyeknek a beszerelése komolyabb szakértelmet igényel.

Számunkra ezek sem jelentenek kihívást, hiszen mindkét változattal akadt már dolgunk.

Miért olyan hasznos egy műanyag erkélyajtó?

A könnyű tisztíthatóság mellett a műanyag erkélyajtók energiatakarékosság szempontjából is kiemelkedőek. Télen a hőt nem engedi ki és nyáron is segít megőrizni az optimális szobahőmérsékletet.

Hosszú élettartamának köszönhetően nem kell amiatt aggódnia, hogy hamar elhasználódik, mindemellett a legjobb ár-érték arányban szerezheti be műanyag erkélyajtóját.

Miben nyújt többet a műanyag, mint a többi anyag?

A különféle termékek; főleg a faanyagok egyik hibája, hogy könnyen vetemednek. A műanyag erkélyajtóknál ez nem fordulhat elő,ha megfelelő méretben készülnek és indokolt esetben osztóval, ill. statikai merevítéssel is ellátjuk őket, hiszen az időjárási viszontagságoknak is kiválóan ellenáll így hőingadozásnál sem vetemedik.

A másik problémát a penészedés, gombásodás okozhatja. A műanyag erkélyek nem igényelnek speciális felületkezelést, a gombásodás esélye szinte egyenlő a nullával. Nem kell azon aggódnia, hogy allergiás reakciók léphetnek fel akár gyermekénél akár Önnél.

A műanyag erkély ellenáll az UV sugárzásnak?

Természetesen! Az általunk gyártott műanyag erkélyek a veszélyes UV sugaraknak is képesek ellenállni, ami napjainkban szinte már elengedhetetlen követelmény.

Típusok:
  • nyíló
  • bukó nyíló
  • kétszárnyas nyíló+nyíló
  • kétszárnyas nyíló+bukó nyíló
  • tokosztós nyíló+bukó nyíló
  • toló-bukó
  • emelő toló

Ha bármiféle kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!