Kültéri ablakpárkánya cserére szorul? Esetleg vadonatúj ablakaihoz szeretne egy hozzájuk illő darabot választani? Azon töri a fejét, hogy mi lehetne a legjobb megoldás? Nálunk erre a problémára is találhat megoldást!

Nem csupán a mi meggyőződésünk, hogy kültéri használatra alumínium ablakpárkányt érdemes felszerelni. Teljes mértékben kifizetődő és praktikus megoldás. Az alumínium ablakpárkányok széles választékuknak köszönhetően igen elterjedtek és keresettek.

Miért előnyös az alumínium ablakpárkány? Miben nyújt többet, mint egyéb más anyagból készült ablakpárkányok?

Az alumínium ablakpárkányok anyaguknak köszönhetően igen tartósak. Elsősorban kültéren alkalmazzák, mivel strapabíróak és ellenállóak az időjárási körülményekkel szemben. Egy alumínium ablakpárkány karbantartása nem igényel nagy erőfeszítést; elegendő néha nedves törlővel vagy szivaccsal áttörölni.

Az alumínium ablakpárkányok másik előnye azon kívül,hogy tartósak,hogy bármilyen színre lehet színterezteni a RAL színskála szerint, ez azért előnyös,mert színes műanyag nyílászáróinkhoz színes külső párkányt rendelhetünk. A legújabb trendet követve pedig faerezett fóliával is rendelhető akinek  nem az ár hanem a esztétika számít.

Az alumínium ablakpárkány elsődleges funkciója, hogy elvezesse az ablakról lefolyó esővizet. A kiváró ergonómiai tervezésnek köszönhetően, olyan kialakítással rendelkeznek, melynek köszönhetően nem gyűjti össze a vizet, és tökéletesen illeszkedik az ablakhoz.

Nálunk a Hornia-nál olyan szakemberek segítségét kérheti, akiknek fontos ügyfeleik megtartása. Teljes mértékben a megrendelőink kéréseit szem előtt tartva végezzük el a kívánt munkálatokat; legyen szó akár egy alumínium ablakpárkány beszereléséről, akár egy komplett ablakcseréről, alumínium ablakpárkánnyal együtt.