Képzeljen el egy kellemes nyári estét az elsötétített hálószobában. Képzeljen el egy olyan estét, amikor legkellemesebb álmát alussza a puha ágyban.

Álmodhat tengerpartról, magas hegyekről, egy szerelmes csókról vagy éppen legmerészebb vágyairól…

Most pedig képzelje el, hogy mindezekből egy idegesítő zümmögés ébreszti fel. Megfelelően felszerelt szúnyoghálókkal elkerülheti ezt a kellemetlenséget!

Mitől jobb a szúnyoghálók használata? Nem rontja kinézetével a lakás szépségét?

 

Manapság ne úgy képzeljük el a szúnyoghálókat, mint régen. A korabeli szúnyoghálók még vastagabbak és csúnyábbak voltak, abszolút nem a szolid megjelenés dukált. A technika fejlődése lehetővé tette az egyre jobb minőségű kivitelezést, melynek köszönhetően nem kell többé aggódni a kinézet miatt sem.

A szúnyoghálók immár szinte észrevehetetlen és felettébb hasznos alkotói lehetnek otthonának, irodájának. Nem kell szégyenkezni a vendégek előtt sem!

Aggódni kell a szúnyoghálók tartóssága miatt?

A válasz erre az egyszerű: nem! Az üvegszálas, UV-nek is ellenálló anyagból készült szúnyoghálók hosszú élettartammal rendelkeznek. Nem kell azon morfondíroznia, hogy melyik pillanatban fog elszakadni. Már elérhetőek műanyag illetve alumínium keretes szúnyoghálók. Érdekességként annyit, hogy kutyahálós, pollenszűrős, redőnyös kombináció és fekete színű háló is létezik már a kínálatunkban. Higgye el, befektetése megtérül minden egyes nyugodt és zavartalan pihenéssel töltött nap után.

És itt jön a kérdés; mi történik ha valaki ki akar hajolni az ablakon? Nem teheti meg többet?

Nagyon is megteheti! A kiváló tervezési variánsok közt akadnak olyan szúnyoghálók is, melyek egyetlen mozdulattal visszacsúsztathatóak a tokjukba. Nálunk ezeket a termékeket is könnyedén beszerezheti!

Ablakra:
  • fix keretes
  • fix keretes 60 ill. 90 fokos peremmel
  • mobil (függőleges mozgatású)
  • toló keretes
Ajtóra:
  • nyíló (zsanéros)
  • mobil oldalhúzós (vízszintes mozgatású)
  • toló keretes
  • pliszé (harmonikaszerűen csukódik)

Lepje meg családját a nyugodt alvás zálogával és hívjon minket most!