Bejárati ajtaja elavult, sérült, esetleg nem szigetel megfelelően? Úgy érzi itt az ideje a cserének? Esetleg felújítaná a régit? Tekintse meg legjobb kínálatainkat honlapunkon és érdeklődjön akár személyesen is!

Műanyag bejárati ajtók széles választékával várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket, melyekre teljes körű garanciát vállalunk.

Miért érdemes műanyag bejárati ajtókat használni?

Ha Ön ügyel az energiatakarékos életvitelre és a pénztárcájának sem mindegy mennyi hőt kell kitermelni, akkor a legpraktikusabb megoldást a műanyag bejárati ajtók jelentik. Kiváló hőszigetelő tulajdonsága révén meggátolja, hogy a hő kárba vesszen, ezáltal nagyban hozzájárul a rezsicsökkenéshez is. Már kapható a 24mm-es ajtópanelok mellett 36mm-es panellal, 2 rétegű illetve 3 rétegű üvegezéssel is a jobb szigetelés érdekében.

Mindemellett újrahasznosított alapanyagokból előállított termékeink környezettudatos vásárlóink számára is kiváló megoldást nyújtanak. Ügyeljen velünk a környezetre, éljen meg minden egyes napot úgy, hogy tudja; ezzel a kis lépéssel, hogy műanyag bejárati ajtókat használ; nem károsítja tovább a természetet.

Mit érdemes még tudni a műanyag bejárati ajtókról?

MABISZ tanúsítvánnyal is kérhetőek, forgalmazott műanyag bejárati ajtók angol paneles választékban kaphatóak. Legalább 22 féle akciós ajtó közül választhatnak és számtalan egyedi ajtó elképzeléssel a kínálatunkból.

A fehér alapszínen kívül még aranytölgy, mahagóni, nussbaum színekben érhetőek el, renolit fóliával.

Műanyag bejárati ajtók igény szerinti beszerelését is vállaljuk!

És ha ez még nem volna elég; gondoljon arra, hogy nem csupán hőszigetelő, de hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek ezek a kiváló minőségű bejárati ajtók. A biztonságot növelhetjük kampós illetve dupla zárral, különböző panel merevítésekkel, MABISZ II ill. III minősítéssel, MABISZ-os beépítéssel.

Mindenkinek szüksége van néhány nyugodt pillanatra.