Üresnek érzi otthonát? Fel akarja dobni valami igazán egyedi kivitelezésű árnyékolóval? Kedveli a merész színeket és használni sem fél őket? Válasszon kedvére tetsző színű rolettáink közül, melyek kellemes textilanyagból készülnek.

Hol használhat rolettákat?

A rolettát felszerelheti klasszikusan: ajtóra és/vagy ablakra.

Emellett kiválóan alkalmas térelválasztó elemként is, ha az egybe nyitott teret fel akarja valamivel dobni. A roletták olyan megoldást kínálnak, melynek köszönhetően nem kell átrendeznie a szobát ha nem akarja. Hangulatos színeivel igazi gyöngyszeme lehet a lakásnak.

A dizájnosság mellett ne feledkezzünk meg elsődleges funkciójáról; az árnyékolásról. Gondoljon csak bele mennyi kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat, ha munkavégzésünket nem zavarják meg a beszűrődő erős UV sugarak.

A számítógép monitorját elvakító erős fény ellen a legideálisabb megoldás az egyszerű használatú roletták jelenthetik. Előadások közben kiváló sötétítést bíztosítanak ha éppen vetíteni kívánunk valamit. Gyöngy zsinóros tokozott rolettánkat ajánljuk figyelmükbe.

Milyen textilanyagú rolettákat lehet megrendelni?

Az egyedi kivitelezés mellett választhat:

  • fényáteresztő és
  • fényzáró anyagokból

Kérje ki szaktanácsadóink véleményét ingyenesen és rendelje meg minél előbb. A megrendeléstől egészen a beszerelésig vállaljuk roletták kivitelezését. Garantált prémium minőség, elérhető árakon!